Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εναλλακτική Κίνηση για τις Κρητικές Γραμμές.

Η δημοτική παράταξη «Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Ρεθύμνου» χαιρετίζει την άφιξη του πλοίου της ρεθυμνιώτικης συνεταιριστικής ναυτιλιακής εταιρείας «Κρητικές Γραμμές» στο λιμάνι του Ρεθύμνου. Η πολύχρονη διεκδίκηση του ρεθυμνιώτικου λαού για ακτοπλοϊκή σύνδεση του Ρεθύμνου με τον Πειραιά γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΣΥΡΙΖΑ;

Του Γιώργου Βλαστού, Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Ρεθύμνης, μέλους της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Ρεθύμνου
Η χωρίς προηγούμενο ωμή παρέμβαση της γερμανικής εφημερίδας Financial Times Deutschland υπέρ του Αντώνη Σαμαρά και κατά του Αλέξη Τσίπρα αποτελεί πράξη προσβολής της εθνικής αξιοπρέπειας και υπονόμευσης της δημοκρατίας στη χώρα μας.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.

Το Δημ. Συμβούλιο που συνεδρίασε έκτακτα σήμερα Σάββατο 2 Ιουνίου , με αφορμή τη χθεσινοβραδινή απρόκλητη επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε μετανάστη στην οδό Πειραιώς σε ψητοπωλείο του Ταύρου και αποφάσισε: