Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

προγράμματα μαζικού αθλητισμού

Με αφορμή τα «προγράμματα μαζικού αθλητισμού» που ετοιμάζει ο Δήμος Ρεθύμνου, ο Γιώργος Βλαστός επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος της Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Ρεθύμνου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Μόνο σαν αστείο μπορεί να ακούγεται η φράση “προγράμματα μαζικού αθλητισμού” στον Δήμο Ρεθύμνου, όταν στην πόλη δεν υπάρχουν δύο βασικά πράγματα:

1) Δημοτικά γυμναστήρια όπου ο δημότης θα μπορεί να αθλείται με πολύ χαμηλό κόστος, όπως συμβαίνει ήδη σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

2) Δημοτικό κολυμβητήριο.

Η έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων για μαζική άθληση είναι χαρακτηριστική ιδιαίτερα στην περιφέρεια του Δήμου. Στα δημοτικά γυμναστήρια θα μπορούσαν να απασχοληθούν και αρκετοί άνεργοι γυμναστές.

Η δημοτική αρχή αντί να επιδίδεται στην γνωστή τέχνη της επικοινωνίας χωρίς ουσία για τα προβλήματα της πόλης, ας προετοιμάσει τώρα (έστω και με καθυστέρηση χρόνων) προτάσεις για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ δικτύου δημοτικών γυμναστηρίων και κολυμβητηρίου για να αθλούνται φτηνά οι κάτοικοι της πόλης που βλέπουν το εισόδημά τους να εξαφανίζεται και την υγεία τους να χειροτερεύει με τα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που έχει αναλάβει με σύμβαση έργου την εκτέλεση της ελληνικής κοινωνίας».


Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: