Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Περιοδεία Δημοτικών Συμβούλων της Εναλλακτικής Κίνησης στην Αργυρούπολη.

Η δημοτική παράταξη «Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Ρεθύμνου», συνεχίζει τις περιοδείες που έχει ξεκινήσει στους οικισμούς του Δήμου Ρεθύμνου για την ανάδειξη και προώθηση των προβλημάτων τους.
Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία της Κίνησης αποτελούμενη από τους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Βλαστό, Μιχάλη Ανδρουλάκη, στελέχη και φίλους της Κίνησης επισκέφτηκε την Δευτέρα 28/11/2011 την Αργυρούπολη του τ. Δ. Λαππαίων, όπου συναντήθηκαν με τοπικούς συμβούλους και κατοίκους της περιοχής.

Στη συνάντηση οι δημοτικοί σύμβουλοι της Κίνησης ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες της Κίνησης και ζήτησαν να ενημερωθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι. Τα κυριότερα προβλήματα που αναδείχθηκαν μέσα από την συζήτηση ήταν, η μη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, τα προβλήματα στην μεταφορά των μαθητών και η αξιοποίηση του κτηρίου του τέως Γυμνασίου Αργυρούπολης.
Οι εκπρόσωποι της Εναλλακτικής Κίνησης τόνισαν την σημασία που αποδίδει η Κίνηση στην ανάπτυξη της ενδοχώρας του Δήμου και ειδικότερα τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η περιοχή της Αργυρούπολης και δεσμεύτηκαν για σειρά παρεμβάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: