Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ανένδοτος Αγώνας για Δημοκρατία και Κοινωνικά Δικαιώματα-Να σταματήσει η δίωξη των 3 συνδικαλιστών στο Ρέθυμνο

Με αφορμή τις διώξεις 3 συνδικαλιστών στο Ρέθυμνο η Συντονιστική Γραμματεία της δημοτικής παράταξης «Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Ρεθύμνου» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Ανένδοτος Αγώνας για Δημοκρατία και Κοινωνικά Δικαιώματα-Να σταματήσει η δίωξη των 3 συνδικαλιστών στο Ρέθυμνο
Η δημοτική παράταξη «Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Ρεθύμνου» θεωρεί απαράδεκτη την δίωξη του Ευθύμη Καρουζάκη τέως Προέδρου της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της «Εναλλακτικής Κίνησης», του Γιάννη Σαριδάκη Προέδρου της  Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ν. Ρεθύμνου και του Νίκου Βαλσαμάκη Καθηγητή στο ΤΕΙ Ρεθύμνου.
Συμπαραστεκόμαστε στους τρείς συμπολίτες μας που έπραξαν το αυτονόητο όπως και πολλοί άλλοι συναγωνιστές, να αγωνίζονται για τα κοινωνικά δικαιώματα στην δουλειά, την εκπαίδευση και την υγεία που καταπατήθηκαν βάναυσα τα 3 χρόνια του μνημονίου.
Κάθε προσπάθεια φίμωσης, στοχοποίησης και εκφοβισμού των λαϊκών αγώνων που εκπορεύεται από το γενικότερο αντιδημοκρατικό κλίμα της κυβέρνησης Σαμαρά θα πέσει στο κενό. Το Μνημόνιο καταπατά την Δημοκρατία, όπως έγινε στο κλείσιμο της ΕΡΤ και στην έκτακτη διακυβέρνηση με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Διαφορετικά δεν μπορεί να επικρατήσει.
Ζητάμε την παύση της δίωξης των τριών συνδικαλιστών. Καλούμε τον ρεθυμνιώτικο λαό ενωμένο να παλέψει με Ανένδοτο Αγώνα για δημοκρατία, κατάργηση των μνημονίων και κοινωνικά δικαιώματα.
21/06/2013      
Το Γραφείο Τύπου της «Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Ρεθύμνου»

Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: