Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

«Το Ρέθυμνο μπροστά στην πρόκληση για μια πραγματική Τοπική Αυτοδιοίκηση»-Ημερίδα της Δημοτικής Κίνησης «Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Ρεθύμνου»


Ημερίδα της Δημοτικής Κίνησης «Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Ρεθύμνου»

με θέμα:

«Το Ρέθυμνο μπροστά στην πρόκληση για μια πραγματική Τοπική Αυτοδιοίκηση»  

το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 10 πμ στην αίθουσα του Ξενία στο Ρέθυμνο

Εισήγηση: «Η Αυτοδιοίκηση στην εποχή των μνημονίων. Η εναλλακτική πρόταση: Κοινωνικό κράτος και δημοκρατία», Ελένη Πορτάλιου, δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης».
Εισήγηση: «Η δράση της Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Ρεθύμνου», Γιώργος Βλαστός, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ρεθύμνου, επικεφαλής της «Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Ρεθύμνου ».
Εισήγηση: «Τοπικές κοινωνίες σε μετασχηματισμό και Τοπική Αυτοδιοίκηση»,  Σκεύος Παπαϊωάννου, Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Σύντομες θεματικές παρεμβάσεις συμπολιτών που δραστηριοποιούνται σε θέματα χωροταξίας και περιβάλλοντος, κοινωνικής πολιτικής και αλληλέγγυας κοινωνικής οικονομίας.

Θα κουβεντιάσουμε για τον Δήμο μας όπως είναι και όπως θα τον θέλαμε και θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε το πλαίσιο της παρέμβασής μας σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Δημοτική Κίνηση «Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών 

Δεν υπάρχουν σχόλια: