Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Ρεθύμνου στηρίζει την προσφυγή κατά των fast track επενδύσεων βιομηχανικών ΑΠΕ στην Κρήτη

Η δημοτική παράταξη "Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Ρεθύμνου" που είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Δικτύου κατά των βιομηχανικών ΑΠΕ, στηρίζει την προσφυγή του Δικτύου κατά των fast track επενδύσεων στην Κρήτη και στο νομό Ρεθύμνου και καλεί τα μέλη και τους φίλους/ες της να την υπογράψουν. Ο νομικός αγώνας δεν αποτελεί πανάκεια, αλλά ένα ακόμα μέσο του γενικότερου αγώνα που μπορεί να καθυστερήσει αυτές τις επενδύσεις, ώστε να μπορέσει να επανασχεδιαστεί προς όφελος της κοινωνίας το ενεργειακό πρόβλημα της Κρήτης". 

Για την προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας του Δικτύου κατά των βΑΠΕ χρειάζονται και υπογραφές φυσικών προσώπων (εκτός από οργανώσειςσύλλογοι, κ.λ.π.)
Όσοι μπορείτε περάστε απ το γραφείο της συμβολαιογράφου κας Κολοκοτρωνάκη Μαρίας ώρες 10πμ-3μμ για να υπογράψετε έχοντας μαζί σας την ταυτότητά και το ΑΦΜ σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Μπορούν να δίνονται πρώτα τα στοιχεία ταυτότητας και το ΑΦΜ τηλεφωνικώς, μέσω φαξ ή e-mail και κατόπιν μέσα σε μια μέρα δυο μέρες να υπογράφεται. 
Το γραφείο της συμβολαιογράφου είναι απέναντι από την Αγροτική τράπεζα στην Οδό Κουντουριώτου στο Ρέθυμνο.
Η διαδικασία των υπογραφών λήγει στις 24-09-2012
Τηλ. επικοινωνίας: 2831026260
Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: