Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Λεονταρίζων επί κενότητας ο Δήμαρχος Ρεθύμνου για την μη ένταξη «πράσινων» οχημάτων στο ΕΣΠΑ

Σαν να μην έφτανε που ο Δήμαρχος Ρεθύμνου είναι αμετροεπής, αποδεικνύεται από την επίμονη στάση του να απαντάει προσβλητικά στις ανακοινώσεις μας (βλ. απάντηση Δημάρχου εδώ: http://www.goodnet.gr/index.php?id=5,80289,0,0,1,0) ότι, είτε αγνοεί και αυτό είναι η καλή εκδοχή, είτε καλύπτει με περιγέλαστα επιχειρήματα την ανικανότητά του να χρησιμοποιήσει το ΕΣΠΑ υπέρ των πολιτών του δήμου μας. Ας παρακολουθήσει λοιπόν με προσοχή αυτό το σύντομο σημείωμά μας:

Ο άξονας 7 του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης και Νήσων Αιγαίου αφορά στην «Αειφόρο Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην Περιφέρεια Κρήτης». Όποιος ψιθύρισε την λέξη «άξονες» στον Δήμαρχο θα έπρεπε να του πει επίσης ότι θα μπορούσε να ζητήσει να προκηρυχθεί δράση σε αυτό τον άξονα που να αφορά τα ρυπογόνα δημοτικά οχήματα και την αντικατάστασή τους, όπως ακριβώς έκανε ο Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν το έκανε το έργο αυτό ο λεονταρίζων επί κενότητας Δήμαρχος Ρεθύμνου γιατί δεν το σχεδίασε, δεν το ζήτησε, δεν το υλοποίησε, γιατί δεν ήθελε ένα τέτοιο έργο. Προτιμά να παίρνει από το ΕΣΠΑ ποσά για έργα που έχουν στενή «εκλογική πελατεία» και όχι έργα σοβαρών υποδομών, στόχευσης και αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής.

Σας καλούμε να το κάνετε τώρα. Έστω και τώρα έχετε χρόνο και δημόσια δαπάνη στην διάθεσή σας κ. Δήμαρχε. Ζητείστε να προκηρυχθεί η δράση, αντί να αναλώνεστε σε απαντήσεις επί απαντήσεων που μόνο σας εκθέτουν.
Γιώργος Βλαστός
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
«Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Ρεθύμνου»
Ρέθυμνο, 01/04/2013

Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: