Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ






Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008 πραγματοποιήθηκε η Συνέλευση των μελών και φίλων της Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Ρεθύμνου.

Ο επικεφαλής της Κίνησης και Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ρεθύμνης Μανόλης Αυγενάκης έκανε έναν απολογισμό των δραστηριοτήτων της Κίνησης το περασμένο διάστημα. Στη συνέχεια ακολούθησε πλούσια συζήτηση πάνω στον προγραμματισμό των παρεμβάσεων της Κίνησης. Αποφασίστηκε να γίνουν παρεμβάσεις σε θέματα περιβάλλοντος, υγείας, παιδείας, δημόσιων χώρων και το χωροταξικό.

Τα μέλη και οι φίλοι της Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Ρεθύμνου διαπίστωσαν τις μεγάλες δυνατότητες παρέμβασης της Κίνησης στην Πόλη και στο Νομό Ρεθύμνου, που ενισχύονται από την καλπάζουσα άνοδο (όπως αποτυπώνεται και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις) των δυνάμεων της Αριστεράς και της Οικολογίας στην χώρα και στο Ρέθυμνο. Με βάση τα παραπάνω συζητήθηκε και η δυνατότητα αυτόνομης καθόδου της Αριστεράς όχι μόνο στην Νομαρχία, αλλά και στον Δήμο Ρεθύμνου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήδη αυτοδιοικητικά στελέχη από τον σοσιαλιστικό χώρο, αλλά και τον χώρο των ανένταχτων αριστερών και του περιβαλλοντικού κινήματος της πόλης μας έχουν προσεγγίσει την Εναλλακτική Κίνηση και έχουν εκφράσει την θέλησή τους για συνεργασία.

Μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Συνέλευση των μελών και των φίλων της Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: