Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» (DIE LINKE) ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Μόναχο, 02/11/2010

Αγαπητέ φίλε και σύντροφε Γιώργο Βλαστέ,
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του κόμματος «Αριστερά» (Die Linke) στον Δήμο του Μονάχου, ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε εσένα προσωπικά και στον συνδυασμό σας «Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Ρεθύμνου» στις τοπικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 για τον Δήμο του Ρεθύμνου στην Κρήτη.
Συμπαραστεκόμαστε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έλληνες λόγω της κρίσης και είμαστε μαζί σας στην προσπάθεια που κάνετε ενάντια στην κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους μετά την καταστροφική είσοδο του Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα. Οι αγώνες σας για το περιβάλλλον και για μια ανάπτυξη προς όφελος των πολιτών και όχι των κατεστημένων συμφερόντων, μας βρίσκει αλληλέγγυους.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα σας δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά και την Γερμανία, είναι πρόβλημα που αφορά τόσο την Βόρεια όσο και την Νότια Ευρώπη. Αυτό που αναζητούμε και πρέπει να πετύχουμε είναι η κοινή δράση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για να αντισταθούμε σʼ αυτή την κοινή επίθεση που δεχόμαστε από την Ευρώπη.
Είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε την συνεργασία με την Κίνησή σας με ανταλλαγές τεχνογνωσίας για περιβαλλοντικά, κοινωνικά, πολιτικά και δημοτικά θέματα, καθώς και με επισκέψεις μεταξύ των πόλεων του Μονάχου και του Ρεθύμνου.
Καλή επιτυχία και αλληλέγγυους χαιρετισμούς.

Εκ μέρους της Δημοτικής Ομάδας του κόμματος της Γερμανικής Αριστεράς «Die Linke».
Orhan Akman 
Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης του Μονάχου του κόμματος της Γερμανικής Αριστεράς «Die Linke» & Γραμματέας του Συνδικάτου Υπαλλήλων Verdi Μονάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: