Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επιστολές για Συμμετοχή στις Επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής

Ρέθυμνο, 13/01/11


Πρός: κ. Τάσο Παπαδουράκη, Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ρεθύμνης
Αγαπητέ κ. Παπαδουράκη,

Μετά τον απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό αποκλεισμό των Δημοτικών Συμβούλων της Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Ρεθύμνου από τακτικά αλλά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρεθύμνης, σας ζητάμε να συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής με δικαίωμα λόγου, να ενημερωνόμαστε έγκαιρα για την ημερήσια διάταξη της Επιτροπής, όπως και να καταγράφονται στα πρακτικά οι θέσεις που θα διατυπώνουμε.

Η Κίνηση ορίζει ως τακτικό εκπρόσωπό της στην Οικονομική Επιτροπή τον κ. Γιώργο Βλαστό με αναπληρωματικό εκπρόσωπο τον κ. Μιχάλη Ανδρουλάκη.

Αναμένουμε την απάντησή σας.

Με τιμή,


Γιώργος Βλαστός

Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνης

Επικεφαλής Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Ρεθύμνου




Πρός: κ. Ματθαίο Τσιμπισκάκη, Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ρεθύμνης

Αγαπητέ κ. Τσιμπισκάκη,
Μετά τον απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό αποκλεισμό των Δημοτικών Συμβούλων της Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Ρεθύμνου από τακτικά αλλά και αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ρεθύμνης, σας ζητάμε να συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής με δικαίωμα λόγου, να ενημερωνόμαστε έγκαιρα για την ημερήσια διάταξη της Επιτροπής, όπως και να καταγράφονται στα πρακτικά οι θέσεις που θα διατυπώνουμε.
Η Κίνηση ορίζει ως τακτικό εκπρόσωπό της στην Οικονομική Επιτροπή τον κ. Μιχάλη Ανδρουλάκη με αναπληρωματικό εκπρόσωπο τον κ. Γιώργο Βλαστό.
Αναμένουμε την απάντησή σας.
Με τιμή,

Γιώργος Βλαστός
Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνης
Επικεφαλής Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Ρεθύμνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: