Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημάρχου κ. Μαρινάκη για τους βανδαλισμούς στο Δημαρχείο, ο Γιώργος Βλαστός Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Ρεθύμνου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Την ευθεία συσχέτιση των προχτεσινών βανδαλισμών στο Δημαρχείο Ρεθύμνης με το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών επιχείρησε σήμερα με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης. Η στοχοποίηση αυτή των αγανακτισμένων συμπολιτών μας, που δήθεν λειτούργησαν ως «προκάλυμμα για να γίνει αυτή η λεηλασία» όπως δήλωσε ο κ. Δήμαρχος, συνιστά μια αυθαίρετη, πολιτικά ιδιοτελή και δεοντολογικά απαράδεκτη παρέμβαση.

Ο κ. Μαρινάκης χωρίς να αναμένει καν το πόρισμα της αστυνομίας, πέταξε την μάσκα του δήθεν υπερκομματικού Δημάρχου και λειτουργεί ως κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο. Οι δηλώσεις αυτές αποδεικνύουν τον πανικό τους για την αποδοκιμασία του Μνημονίου, του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και της Κυβέρνησης που λαμβάνει χώρα στις Πλατείες της Ελλάδας και της πόλης μας.

Η παράταξή μας όπως και όλες οι δημοτικές παρατάξεις καταδικάσαμε χτες ομόφωνα και αποφασιστικά στο Δημοτικό Συμβούλιο τους βανδαλισμούς που έγιναν στο Δημαρχείο το οποίο θεωρούμε ως το σπίτι των δημοτών του Ρεθύμνου. Το γεγονός ότι ο κ. Μαρινάκης δεν τόλμησε να κάνει την απαράδεκτη αυτή συσχέτιση ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου δείχνει εκτός των άλλων και έλλειψη πολιτικού θάρρους.

Αν νομίζει ο κ. Δήμαρχος ότι βρήκε ευκαιρία να συκοφαντήσει το ειρηνικό Κίνημα των Αγανακτισμένων Πολιτών στο Ρέθυμνο και να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ που καταρρέει, θα του συστήναμε να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του για την στήριξη που δίνει στον «Καλλικράτη», που αποδεικνύεται η ταφόπλακα του Μνημονίου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: